Iubeste-ti pielea!

Pielea ta este pretioasa! Am ales pentru tine produse de ingrijire ale pielii, atent selectate de dermatologii nostri experti! Vrem sa invatam femeile sa-si iubeasca pielea!

Despre noi

Skin RP a fost fondat in partenariat cu un dermatolog cu 20 de ani de experienta in practica dermatologiei estetice. De aceea, la Skin RP, mizam pe o abordare științifică a sănătății pielii și vrem sa excelam în tot ceea ce facem.

De ce Skin RP ?

Va oferim produse excelente, cu formule concentrare de la cele mai importante branduri din domeniul dermatocosmeticelor. Produsele noastre va ofera solutii de zi cu zi dar si tratamente ciblate in functie de nevoile fiecaruia (riduri, piele uscate, piele sensibila, acnee, pete brune, ...). Cele mai performante produse din fiecare gama au fost selectate de-a lungul anilor de un dermatolog cu o vasta experienta in medicina estetica.

Produsele noastre

Solutii pentru fiecare
TIP DE piele

Eczema, piele uscata, deshidratata sau uleioasa, pete brune, riduri sau piele lasata, nevoile de ingrijire a pielii difera de la o persoana la alta. Produsele noastre raspund la fiecare dintre aceste probleme.


Ingrediente
 CONCENTRATE

Selectam cu grija produsele noastre in asa fel in cat ele sa contina cat mai multe ingrediente active care vor hrani pielea si cat mai putine ingrediente nocive. Majoritatea produselor noastre sunt fara alcool, fara parfum, fara coloranti, fara conservati si noncomedogenice

REZULTATE MAXIME SI
EFECT RAPID

Toate produsele noastre sunt create cu ingrediente care hranesc pielea, sunt anti-alergenice sau testate dermatologic si cauta echilibrul perfect intre eficacitate si respect pentru piele. Ele oferă rezultate durabile și texturi placute.

Inscrie-te acum pentru a beneficia de oferte exclusive !