Cum scap de porii dilatati?

Porii dilatati te scot din sarite ? Cauzati de celulele moarte si de excesul de sebum dar si de imbatranire si de scaderea productiei de colagen, iata ce produse trebuie sa folosesti pentru un ten impecabil:
 
1- O persoana tanara trebuie sa foloseasca de 2 ori pe saptmana un produs exfoliant cu acid glicolic sau acid salicilic in functie de tipul de piele. Daca ai pielea grasa, se recomanda cel cu acid salicilic, iar daca pielea ta este normala sau uscata se recomanda acidul glicolic in concentratie de min 8% pana la 15%. Se poate incepe cu o concentratie mai mica si se creste treptat.
👉 Produs pentru controlul sebumului: https://bit.ly/2VSyOFZ
👉 Crema de zi pentru controlul sebumului: https://bit.ly/2MiXG6G
👉 Crema hidratanta cu efect exfoliant: https://bit.ly/2MjXYu6
 
2- Pentru porii dilatati cauzati de inaintarea in varsta, se recomanda o exfoliere regulata cu acid glicolic dar si folosirea unui creme cu Retinol care sa stimuleaza sinteza de colagen.
Produse cu Retinol: https://bit.ly/2OWuZy3
Citeste aici cum se aplica corect produsele cu Retinol: https://bit.ly/33FH2nM.
 
Rezultatele apar la o luna jumatate de la inceperea tratamentului.
 
👩‍⚕️ La capitolul proceduri estetice, se recomanda sedinte regulate de microdermabraziune, mai ales pentru pielea sensibila, iar pentru pielea grasa, o serie de peelinguri cu acid salicilic sau sedinte de radiofrecventa fractionata cu Lutronic Infini. Avantajul acestui tratament este ca produce si un lifting cutanat si estompeaza ridurile. Vezi aici: https://www.facebook.com/skinclinicfloreasca