Program special "Glowing Skin"

Cu totii ne dorim acel ten "glowing" ce radiaza prospetime, dar ritmul vietii urbane, expunerea excesiva la soare, stresul, fumatul, o dieta saraca in vitamine, lipsa somnului, fac ca pielea noastra sa devina terna, fara stralucire si cu imperfectiuni. Ti-am pregatit un program cu 5 pasi simpli pentru a obtine un ten luminos.

 

1- Curata cu un demachiant bland :

Aceasta crema de curatare fara sapun elimina usor machiajul, uleiurile de suprafata si impuritatile fara a modifica echilibrul natural de hidratare a pielii. Formula sa calmanta contine un acid anti-age (PHA), impreuna cu balsamuri pentru piele si extracte vegetale hranitoare pentru o piele catifelata si o textura neteda.

 

2- Zilnic, aplica un ser cu Vitamina C :

Vitamina C este unul dintre cele mai puternice ingrediente cu efect antioxidant si antiaging, ce ofera un plus de luminozitate, unifica culoarea tenului si reduce vizibilitatea ridurilor si liniilor fine. In plus, protejeaza pielea de efectele negative ale radiatiilor UV.

3- Seara, aplica Retinol :

Retinolul accelereaza turn-overul celular si stimuleaza productia de colagen. Poate trata probleme precum acneea si petele pigmentare dar poate si preveni aparitia ridurilor. Tenul devine mai uniform, pielea mai neteda, mai ferma si mai elastica, cu o culoare omogena si riduri mai putin vizibile. Fiind un produs foarte puternic, se recomanda aplicarea unei creme hidratante dupa 10 minute de la aplicarea Retinolului, pentru ca tenul sa nu se usuce.

Poti alege intre Retinol 0.5% si Retinol 1%

Citeste aici cum se aplica corect Retinolul

 

4- Exfolieaza de 2 ori pe saptamana :

O exfoliere saptamanala indeparteaza celulele moarte ale pielii si accelereaza refacerea epidermei pentru obtinerea unui ten mai curat, mai neted si cu o culoare uniforma. Exfolierea cu acizi de fructe uniformizeaza tenul si decongestioneaza porii pentru un ten mai neted si mai luminos.

Incearca Triple Microdermabrasion Face Polish de la Exuviance, formulat cu ingrediente exfoliante chimice (acid glicolic), fizice (micro cristale) si enzimatice (enzime de papaya) sau serul AHA Peel de la Institut Esthederm cu 12% AHA si BHA.

 

 

 

5- La final aplica un produs pentru un plus de glow :

Acest fluid pentru luminozitate cu efect antioxidant, hidratant si antirid, confera vitalitate si stralucire naturala pielii. In plus, formula contine pigmenti pentru luminozitate ce aduc o stralucire instantanee care dureaza toata ziua.

 

 

 

Aplica acest ulei de trandafir muscat bio ori de cate ori este nevoie si etaleaza-l si pe gat si decolteu. Seara poti realiza si un masaj facial pentru drenaj limfatic.

 

 

Vezi aici mai multe produse pentru luminozitate.