De ce trebuie sa folosesc o crema hidratanta dupa ser?

Stim cat de importante sunt serurile de ingrijire a pielii. Acestea sunt foarte concentrate in ingrediente active ce imbunatatesc textura pielii, luminozitatea si lupta impotriva ridurilor. Atunci de ce mai avem nevoie si de o crema hidratanta?


Desi prezinta similaritati, serurile si cremele hidratante sunt formulate pentru scopuri diferite. Serurile sunt concepute pentru a viza o problema specifica a pielii cum ar fi ridurile, petele maronii sau deshidratarea pielii, iar cremele hidratante au rolul de a imbunatati hidratarea pielii, de a o mentine supla si de a consolida bariera sa de protectie. De aceea, aceasta etapa de ingrijire nu trebuie omisa.

De ce?

Pielea noastra are un scut protector care o apara de bacterii si o mentine hidratata. Dar vremea rece, razele UV si produsele iritante pot deteriora aceasta bariera, provocand inflamatia, uscaciunea si iritatia pielii. Chiar daca unele seruri au proprietati hidratante, ele nu au in componenta lor acizi grasi sau ceramide, deci ele atrag apa in piele dar nu o pot sigila, si de aceea avem nevoie de un produs hidratant care se va aplica dupa ser, mai ales daca aveti pielea uscata sau sensibila.


Daca folositi un produs cu retinol sau acid glicolic, doua super ingrediente anti-imbatranire, nu uitati sa aplicati intotdeauna o crema hidratanta, pentru ca aceste produse pot fi iritante.

 

Ce recomandam:


Aceasta crema hidratanta si anti-age de la Neauvia are in compozitie acid hialuronic dar si factori de crestere si peptide pentru o hidratare intensa si un efect de lifting. Convine persoanelor cu varsta intre 35-45 de ani.

 


Aceasta crema cu 3 tipuri de acid hialuronic de la Sesderma hidrateaza la suprafata dar si in profunzime pentru a asigura o hidratare imediata dar si de lunga durata. Convine persoanelor mai exigente cu o piele foarte uscata.

 


Aceasta crema, tot de la Sesderma, are o formula originala avand in compozitie si vitamina C, pentru un efect hidratant dar si antioxidant. Este ideala pentru persoanele tinere.

 


Magic Cream este o crema grasa hidratanta si reparatoare, formulata doar cu ingrediente naturale: ulei de masline, ceara de albine, miere, polen, laptisor de matca si propolis. Este ideala pentru sezonul rece, pentru persoanele cu alergii si se poate folosi pe fata, pe par si maini.